Adresser till fastighetsägare | Om Bostadskontakt.se

Adressregister med fastighetsägare och bostadsrättsägare

System för urval av adresser och telefonnummer till fastighetsägare

Om Bostadskontakt.se

Många företag har valt oss som partner och leverantör av personinformation efter att ha jämfört vår datakvalitet och system för urval med våra konkurrenter. Systemet för urval av adresser till svenska hushåll driftsattes våren 2014 och används idag av ett stort antal företag, däribland PostNords säljorganisation.

2019 lanserades Bostadskontakt.se, i samarbete med Valueguard, med inrikting på fastighetsägare och bostadsrättsägare. Bostadskontakt.se uppdateras regelbundet mot Valueguard.

Som användare av systemet får du tillgång till en fungerande support som ständigt är anträffbar via telefon, chatt eller e-post.

Marknadsinformation i Sverige AB äger och driftar Bostadskontakt.se där du med några klick väljer din målgrupp. Du ser hela tiden priser och specifikationer av dina val och leverans sker inom några sekunder.

Systemet är utvecklat med en kraftfull databasmotor levererad av Softbool AB vilket borgar för snabba antalsberäkningar så fort du gör ett nytt val i systemet.

GDPR-anpassning i urvalssystemet

Urvalssystemet loggar samtliga importer och exporter i enlighet Dataskyddsförordningens direktiv. Vid import av kundfil inför till exempel registervård finns anpassade filareor med krav på dubbel autentisering för åtkomst.

Funktioner i urvalssystemet online

Du kan göra antalsberäkningar utan att logga in. Om du vill spara dina urval för kommande aktiviteter så lägger du kostnadsfritt upp dig själv som användare.

Systemet har en mängd funktioner såsom import av egna register för telefonnummersättning eller om du vill exkludera egna kunder från ett urval.

Kontakta gärna oss för hjälp med smarta urval. Vår support är ständigt anträffbar, och vi berättar gärna om fler funktioner och hur du bäst når rätt målgrupp.

Vill du komma i kontakt med villaägare, jubilarer eller nyinflyttade?

Nu kan du hitta det online också. Utöver kriterier såsom ålder, kön och region når du till exempel nyinflyttade vilka kan väljas både inom en kommun och ett visst postnummerområde. Du kan välja ålder och region på de jubilarer som snart fyller jämna år och mycket annat.

Vi demar gärna systemet och diskuterar målgruppsurval. Vi finns alltid tillgängliga på telefon eller via chat.

 

Testa urval av adresser till fastighetsägare utan att logga in!